Canesten Gyno crème

De Canesten Gyno crème zit in een doosje met een aluminium tube dat 20 gram bevat. Deze crème wordt gebruikt voor schimmelinfecties van de vagina en de schaamlippen. De crème werkt het beste wanneer deze voor het slapen zo diep mogelijk in de vagina gesmeerd wordt. De Canesten Gyno crème kan ook gebruikt worden voor uitwendig gebruik. Smeer de crème dan tweemaal per dag dun op de plekken waar de schimmel zich bevindt. Gebruik het zorgvuldig en lees de bijsluiter voor de nodige informatie.

canesten gyno crème
Canesten Gyno Creme

Effectieve 6-daagse behandeling voor inwendig en uitwendig gebruik.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€17,39)

Canesten Gyno crème online kopen

Daktarin crème wordt gebruikt bij het bestrijden van huidschimmelinfecties van de huid zoals vaginale schimmels en voetschimmel. Bij schimmelinfecties van de huid zoals voetschimmel of vaginale schimmels, gebruik je Daktarin crème. In Daktarin crème zit het schimmeldodende middel Miconazolnitraat verwerkt, deze stof breekt schimmels af zodat deze gemakkelijk afsterven. De crème zit in een doosje verpakt en bevat 15 gram of 30gram crème. Vóórdat je de crème opsmeert, was dan de huid goed met water. De huid moet helemaal schoon zijn voordat je begint met de Daktarin crème.
Gebruik de crème niet als je weet dat je overgevoelig bent voor een van de bestanddelen.

Gebruik de crème twee maal per dag, het is belangrijk om de crème in de vagina te brengen en tot ongeveer 2 centimeter rondom de infectie te smeren. Dit heeft te maken met dat de infectie zich in de huid kan verspreiden. Smeer de crème minimaal nog een hele week op de plek van de infectie nadat deze verdwenen is. Hij kan namelijk gewoon terugkomen.