Daktarin Nagellak

Daktarin is een expert in schimmelinfecties. Daktarin verkoopt strooipoeder, crème en nagellak tegen het bestrijden van verschillende schimmels. Belangrijker nog, ze geven je de juiste informatie over schimmelinfecties. Sommige schimmels zijn namelijk minder schadelijk dan de ander. De Daktarin nagellak is natuurlijk bedoelt voor de nagels en daarin zijn een aantal dingen erg belangrijk.

Daktarin nagellak
Daktarin Nagellak

Bij kalknagels, deze nagellak behandelt en herstelt de schimmelinfectie van de nagel. Makkelijk in gebruik.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Nagels

Knip de nagels zo kort mogelijk af. Zo houdt je de schimmel ook zo klein mogelijk. Het is erg belangrijk dat je de nagels goed schoonmaakt voordat je de nagellak erop smeert. Als je dit niet doet dan heb je een grote kans dat de Daktarin nagellak niet de nagel doordringt.

Nagellak toebrengen

Heb je wat hierboven staat goed gedaan, ga dan aan de slag. Strijk de Daktarin nagellak op en rondom de nagel. Smeer de nagellak ook achter je nagel als je daar last van hebt. Laat het hierna goed onverstoord drogen, zie je hierna een afsluitend plastic laagje dan heb je het goed gedaan.

Daktarin strooipoeder

Naast Daktarin nagellak, is de Daktarin strooipoeder ook belangrijk. Gebruik de strooipoeder regelmatig in sokken, kousen, handschoenen en schoenen. De schimmel kan sporen afgegeven hebben in kleding, daarom is dit erg belangrijk.
Bij kalknagel kun je rekenen op een kuur van ongeveer 8 maanden. Het heeft veel tijd nodig en het is belangrijk om de nagellak te blijven smeren tot de klachten verdwenen zijn en de kuur voorbij is. Gebruik de Daktarin nagellak niet op een kapotte nagel. Dit kan namelijk enorme huidirritatie veroorzaken. Crème