Lamisil crème

Lamisil crème is dé oplossing voor voetschimmel (zwemmerseczeem), huidschimmel en ringworm. Wanneer je op blote voeten in een openbare ruimte rondloopt kun je zomaar voetschimmel oplopen. Voetschimmel wordt ook wel zwemmerseczeem genoemd en kan voorkomen worden door zo min mogelijk op blote voeten in openbare ruimtes rond te lopen. Vooral kleedkamers, sportzalen, zwembaden en pashokjes zijn plekken waar je voetschimmel op kunt lopen. Voetschimmel is een erg vervelende kwaal, waar je zo snel mogelijk van af wilt komen mocht je het opgelopen hebben. Een goede en effectieve remedie tegen voetschimmel is Lamisil crème.

lamisil creme
Lamisil Voetschimmelcreme

Lamisil Huidschimmelcrème bij voetschimmel.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€15,15)

Werkzame stof in Lamisil crème

Lamisil crème maakt bij het bestrijden van de voetschimmel gebruikt van de werkzame stof terbinafine. Deze stof is bekend als antischimmelmiddel dat op effectieve en snelle wijze schimmels en gisten dood. Dit doet het middel door de celwand van de schimmel te beschadigen waardoor de schimmel uiteindelijk afsterft. Het gebruik van Lamisil crème bij een voetschimmel is meestal niet langer dan 7 dagen nodig. Na deze 7 dagen is de voetschimmel in de meeste gevallen volledig verdwenen. Mocht de voetschimmel binnen een week zijn verdwenen, wordt toch aangeraden de kuur van 7 dagen af te maken.

Gebruiken van Lamisil crème

Bij het aanbrengen van de creme op de huid moeten een aantal zaken in de gaten worden gehouden. Allereerst is het verstandig de crème volledig over de voetschimmel en zelfs nog iets ruimer aan te brengen. Over het algemeen wordt uitgegaan van het 2 centimeter aanbrengen dan de voetschimmel zelf van de Lamisil crème. Al binnen enkele dagen zullen in de meeste gevallen de jeuk en roodheid van de voetschimmel sterk afnemen bij gebruik van Lamisil crème.

Voordelen van Lamisil crème

Het grootste voordeel is dat Lamisil crème zeer snel en effectief afrekent met voetschimmel. In de meeste gevallen ben je met deze crème binnen een week van de klachten af. Deze week is een stuk sneller dan de meeste andere middelen tegen voetschimmel je beloven. Het aanbrengen van de crème hoeft maar een keer per dag te gebeuren. Dit is minder dan de meeste andere middelen tegen voetschimmel. Lamisil crème is dus makkelijk in gebruik ten opzichte van andere middelen. Voor het bestrijden van voetschimmel is Lamisil crème dus al met al een goede keuze.