Lamisil spray

Lamisil spray is een goed voorbeeld van een geneesmiddel voor voetschimmel. Een schimmelinfectie aan de voeten is wellicht de meest voorkomende schimmelinfectie. Deze schimmel wordt ook wel voetschimmel of zwemmerseczeem genoemd. De klachten bij voetschimmel zijn vaak jeuk en roodheid aan de voeten. Ook schilfering tussen de tenen en op voetzolen is een veelvoorkomend verschijnsel bij voetschimmel. Kloofjes en blaasjes die vocht afscheiden komen ook voor bij voetschimmel maar lang niet altijd. Vaak gaat de schimmel aan de voeten wel gepaard met een onprettige geur aan de voeten.

lamisil spray
Lamisil spray

Bij voetschimmel. Werkt verzorgend en doodt de schimmels. Handig in gebruik en slechts een behandeling van 7 dagen.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Werkzame stof in Lamisil spray

Lamsisil spray maakt gebruik van de werkzame stof terbinafine bij het bestrijden van zwemmerseczeem. Deze stof staat bekend als een effectief middel tegen schimmels en gisten. Doordat terbinafine de celwand van de schimmels kapot maakt, zorgt het dat de schimmel binnen korte tijd af zal sterven. Over het algemeen wordt Lamisil spray gedurende een week gebruikt om de voetschimmel te bestrijden. In de meeste gevallen zijn de verschijnselen binnen deze week verdwenen. Het is dan wel belangrijk toch de volledige 7 dagen vol te maken om de schimmel geen kans te geven terug te keren. De jeuk en roodheid zal meestal al na twee of drie dagen zijn verdwenen. In veel gevallen biedt de Lamisil spray bij het eerste gebruik zelfs onmiddellijk verlichting van de jeuk.

Aanbrengen van Lamisil spray

De Lamisil spray dient een keer per dag in ruime hoeveelheid op de voetschimmel te worden gespoten. De spray is makkelijk aan te brengen en daardoor erg handig in gebruik. Bovendien is het gebruik van Lamisil spray erg hygiënisch omdat het niet nodig is de voetschimmel aan te raken.

Voordelen van Lamisil spray

Het feit dat de meeste geneesmiddelen op de voetschimmel gesmeerd moeten worden, maakt Lamisil spray hygiënischer. Bovendien is het makkelijker te gebruiken doordat het geneesmiddel in de vorm van spray is gemaakt. De uitstekende effectiviteit van Lamisil spray is een ander groot voordeel. In bijna alle gevallen is de voetschimmel binnen een week verdwenen bij gebruik van Lamisil spray. Dit maakt Lamisil spray effectiever en sneller dan de meeste andere geneesmiddelen tegen zwemmerseczeem. Lamisil spray is dus een goede keuze om uw voetschimmel te bestrijden.