Wartner kalknagel

Hoe kom je van je kalknagel af? Gelukkig zijn er hele goede producten die jou daarbij kunnen helpen. Zoals de Wartner kalknagel 4 in 1 gel. Wartner is expert in kalknagels, ze bieden dan ook effectieve medische hulpmiddelen aan. De bewezen formules die Wartner kalknagel gebruikt vermindert verkleuring van de kalknagel en voorkomt de verspreiding van een nieuwe infectie.

  • Al resultaat na 1 week.
  • Niet moeilijk in gebruik.
  • Voorkomt verdere besmetting.
  • Versterkt en herstelt de nagel.

Je kan een kalknagel herkennen aan de bruine, groene of witgele nagelranden. De nagel kan gaan lostalen, dik en brokkelig worden. Ook kan de infectie pijn en ongemak veroorzaken. Een kalknagel kan zowel een teen- als vingernagel zijn en is besmettelijk. Behandel daarom de kalknagel zo snel mogelijk om vederere besmetting te voorkomen.

Wartner Kalknagel

Bij kalknagel. Resultaat zichtbaar na 1 week. Herstelt de nagel, vermindert verkleuring en stopt verdere verspreiding.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€26,91)

Wartner 4 in 1 gel

Wat is Wartner kalknagel 4 in 1 gel eigenlijk precies? Deze Wartner 4 in 1 gel wordt zo genoemd omdat het een medisch hulpmiddel is die je in alle 4 de genezing stappen kunt gebruiken.

  1. Behandelt de kalknagel effectief.
  2. Versterkt de nagel zonder de nagel te beschadigen.
  3. Vermindert de verkleuring van de nagel.
  4. Voorkomt verdere versperring van de kalknagel infectie.

De Wartner kalknagel 4 in 1 gel is eenvoudig in gebruik en bestaat uit 2 stappen.

Stap 1: Zet de applicator op ON en dien een kleine hoeveelheid van de gel aan op de kalknagel.

Stap 2: Breng de dunne laag gel twee maal daags aan op de gehele nagel en laat dit drogen. Wrijf de gel richting de nagelriem en laat de gel drogen voor enkele minuten.

De duur van de behandeling is 4 weken. De eerste resultaten zijn na 1 week zichtbaar, mocht de infectie ernstig zijn dan kan dit langer duren.

De gel bevat geen zuren die de nagel kunnen beschadigen tijdens de behandeling.

Wartner kalknagel aanbieding

Best veel mensen hebben last van kalknagels, je wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk van af! Daarom is het fijn als je zo snel mogelijk kan gaan beginnen met behandelen. Wartner kalknagel biedt daarom de 4 in 1 gel aan. Waarvan het resultaat al na 1 week zichtbaar is, het is natuurlijk nog leuker als je het Wartner kalknagel product in de aanbieding kan kopen. Wartner biedt regelmatig leuke acties en aanbiedingen aan.